Förlovad <3

Jag har inte skrivit på läng fast det har hänt mycket på den korta tiden sen mitt senaste inlägg.

Den störta nyheten är att Oscar och jag har förlovat oss, många kanske tycker att vi går lite fort fram men det är ju en fråga som varijerar från preson till person. Jag kan inte förstå att man ska vänta varför vänta när man har en kärlek så som våran? Vi har haft det tuff från början av vårat förhållande och nu börjar det ljusna. Vi har stöttat varandra som jag tror inte många klarar av. Det känns som om inget kan krossa vår kärlek till varandra, enlig mig så har vi inte gått för fort fram. Utan vi har gått i vår takt, varje nytt steg i förhållandet har tänkts noga igonom. Fine folk får tycka vad dom vill me dom ska ha i åtanke att dom inte har någon aning om hur det är när det bata är vi mellan våra väggar. Så innan man dömmer ska man veta och lära.

Sedan så har jag tappat bort min mobil!
Så nu har jag skrivit upp hur många mobiler jag har haft och kan med skam i kroppen säga att jag skaffar nu mobil varje år!


1.Den här nokian var min först mobil som jag fick 2004 när jag fyllde 13 år. Då sa jag till min mor att jag inte skulle bli en sån person som byter mobil varje år. Ja det blir ju inte alltid som man har tänkt sig om jag säger så....
2. Mobil nr 2 fick jag i början  av 2006 för jag hade klarat av ett år utan godis men den blev vatten skadad efter någon månad så då fick jag..
3. Mobil nr 3 men efter  ett år blev den stulen på tåget..
4. Så nu är vi i år 2008 du jag köpte min fjärde mobil men den lämnade jag in så många gånger att jag sedan fick.
5.
Mobil nr 5 som förvånande var i min ägo i 1½ år men en vacker jul väll i december så tappade jag den ute och gick inte att hittas..
6. Så nu den senaste mobilen som jag köpte i början av 2010, den tappade jag bort igår och den tycks inte vilja bli hittad. Så nu har jag beställt en ny mobil vilken jag hoppas ska vara längre en sina föregångare.

Asså det suger!!! Jag är en jävel på att tappa bort mina mobiler, ska kjedja fast min nya i väskan när den kommer!!

Känsloladdat

Idag har det varit en känsloladdad dag, vaknade upp efter att ha sovit i 6 timmar. Anledningen till att jag sov så litet var att jag hade så ont i halsen att jag inte kunde somna. Det kändes som om jag hade svalt Saharaöknen med lite stålull som till tugg. Så morgonen började med tårar och snyftningar som övergick till gråt. Sedan så åkte vi ner på stan efter som jag skulle till soc helvetet men det gick jätte bra och på hemvägen köpte Oscar värdens härligaste, skönaste och vackraste tekopp. Fast jag skulle inte kalla den för kopp eftersom varje gång jag dricker ur den så försvinner mitt ansikte. Den är gigantisk, rymmer nästan en hel liter te XD.


Sedan så åkte vi hem och Oscar lagade jätte god kyckling med Bulgur, efter der städade jag undan i hans förråd och sedan upp för att göra om i garderoben. Nu ska jag väll hoppa in en dusch.
Imorgon ska vi åka runt till myrorna och återbruket. *GÄSP*


Livet

Jag ska upp om ca 6 timmar jag kan inte sova för varje andetag känns som om en sandlåda dras ner i halsen på mig. Det är så mycket som händer just nu så mycket som jag vill göra. Vi ska rensa ut lite saker som är trasiga och sånt som vi inte behöver längre och åka till återbruket med det. Snart ska vi börja julpynta och det börjar verkligen klia i fingrarna. Nästa helg är det första advent, det ser jag framemot. Denna jul är den första på riktigt länge som jag ser fram emot XD. det beror nog på att Oscar tycker om julen så mycket att det smittar av sig lite. Sedan så har vi ju det där med studierna, jag försöker hitta en distans utbildning på till inredare men den enda som jag kan hitta är i Danmark. Det råkar ju vara så att denna utbildning inte tar CSN. Jag vill verkligen det här man det känns som om allt går emot mig. Jag ska nog försöka begrava mig i min barnbok som jag håller på att skriva, tror nog attt den kommer bli riktigt lyckad XD. Jag hoppas det i alla fall.... Jag kommer inte att säga vad den komer att handla om eller vad den kommer att heta det får man reda på lite senare. Men jag kan säga att det kommer bli en lärorik bok med massa äventyr. Nu måste jag gå och lägga mig, ska försöka att somna. Gud vad jag önskar att jag hade strepsil...

Knas dag med plump och Pelle

Haft värdens knas dag, det berodde säkert på sättet jag vaknade på. Bella väckte ju tidigt typ vid 8 på morgonen och ville ut. Jag fick många pussar och gruffar sen jag tittar på henne vänder hon rumpan till om då ska jag klia magen. Sedan går jag ut med Bella det blev en lite längre morgon promenad ett som det var så fint ute. Luften var frisk och solen hade inte gått upp helt. Det var bara jag som var ute och när man gick ut på gräset hörde man hur frosten knastrade under skorna. När jag tittade ut över gräset så såg men hur solen glittrade i gräset som lyste av frost. Bella och jag tog en sväng runt ålderdomshemmet för att sedan komma in i värmen. Jag satte mig framför teven och kollade på Bumbi Björnarna så länge sedan man såg dom på tv. Önskar att jag hade alla Bumbi avsnitt. Sedan käkade jag lite frulle, mamma gjorde varmchoklad till mig. Det finns inget som slår mammas choklad XD Sedan efter jag hade duschat och torkat håret så tog jag hand om minna skor, putsade och impregnerade dom. Sedan gick jag och Bella en runda runt stan vi kikade in på granngården men dom hade inget spe. Jag letade efter en kamp leksak men granngården såg mest ut som om dom skulle slå igen. Så vi gick längs Arboga ån, solen lyste på oss och jag hade solisarna på mig. Passade på att ta lite kort också som kommer att laddas upp när jag kommer hem till min laptop. Sedan så gick vi hem och åt lasagne som mamma hade lagat. Efter maten så spelade jag kort men jag var helt flumm, vi spelade plump och jag la fel färg osv. Sedan så tog mamma fram pepparkakor och jag sa - jag äter inte pepparkakor, men jag äter hemlagade pannkakor. Mamma- Emma hörde du vad du sa? - Ja att jag äter hemlagade pannkakor.. båda- HAHAHAHA -Jag menade att jag äter hemlagad pepparkakor XD Jag var så flummig att mamma kunde ha fått min blanda korten en 3 gång. Mamma- Men det är din tur att blanda Jag- nej jag blandade nyss M- nej det är din tur J- är det? men jaja M- nej skoja bara.. Vadå noll koll! Nu så har jag kollat lite på Pelle svanslös och skattjakten, måste bara kolla påatt sedan när jag kommer hem. Nu snart är det ju julkalender som kommer igång, då ska jag kolla på Pelle svanslös ett avsnitt om dagen efter som det är min favorit kalender. Lite barnsligt men jävligt nostalgiskt älskar <3<3

Pentax K-X VIT

Jag har tänkt mycket på presenter efter som det börjar bli jul och Oscar fyller snart år osv. Och då tänkte jag på vad jag har önskat mig i snart 4 år nu. Jag vill ha en systemkamera jag vill ha en Pentax K-X VIT. Är det för stor önskning? För att fotografera för mig är något jag verkligen njuter av något som verkligen finns i minna ådror. Efter alla dessa år förtjänar jag inte en Pentax då? Jag har önskat mig det så länge. Om alla la typ 500 kr var från både mammas och pappas sida så skulle det räck om alla la två 500 spänn! En Pentax K-X vit är något jag vill ha över allt annat på jorden eller det var ju inte sant men det är de mest realistiska jag vill över allt annat på jorden. För om jag fick vad jag verkligen ville ha så skulle det vara 50 miljoner men det lär ju inte hända. Så snälla rara älskade anhöriga ge mig en Pentax K-X VIT, jag kan inte köpa en själv för jag är en fattig student typ.

Käre gud gör så att dom som älskar mig samlar ihop till en Pentax K-X VIT Tack!


Bella

Ibland kan jag inte fatta att Bella ha blivit så stor och hur tur jag har som fann henne hos Ingela. Hon låg där inne i buskarna i skydd från solen. Om Ingela inte hade tagit upp henne skulle jag förmodligen inte ha sätt henne. Min lilla bebis <3 Älskar henne så otroligt mycket, hon är den som betyder mest i mitt liv. Vet att det låter hemskt men så är det. Jag vet inte vad jag skulle göra utan henne min lilla Ängel <3

Idag var jag ner på stan för att köpa en ny väst till Bella. Först så testade jag en vanlig rosa flex väst och den satt jätte bra den kostade 359kr, sedan så testade vi en mycket större och mer komplicerad vind/ vatten tät flex väst den kostade 559kr. Men det blev den vanliga lätta västen. För Bella såg ut att drunkna i den vind täta och det var på tok för många spännen och Bella skulle aldrig ha klarat av att springa i den som hon gör i den. Sedan så har vi tagit bort lite tand sten med vår ny tandskrapa som jag köpte igår. Dom där tandskraporna är för jävligt svåra att få tag i. Jag har letat jätte länge efter en utan att beställa dom. Så igår hade den ny hundbutiken tagit hem dom, jag blev överlycklig! Och den fungerar jätte bra så nu är Bella's tänder fläckfria XD Jag måste även köpa ett tik skydd och skor till henne sedan måste hon ju få någon julklapp.

På tal och presenter så fyller ju Oscar år snart och jag har ingen aning om vad jag ska köpa till honom!
Han säger ju inte heller vad han vill ha men troligen så blir det något som jag tycker att han behöver..
Sedan så kommer julklappen till honom oxå men den har jag redan klurat ut och jag vet att han kommer bli jätte glad över den! Ibland så kan jag vara jävligt smart om jag får säga det själv.

På tal om: Om jag får säga det själv. Är inte en replik som Gullan i Pelle svanslös använder ganska ofta?

Saw 3D

Jag vill verkligen inte se den här!

Tror jag...


!Pengar!

Även denna dag har varit lite små jobbig med allt regn och bråk. Men det har blivit ganska bra ändå. Jag har mest suttit inne och kollat på den nya Robin hood, vilken bra fil! Älskade verkligen den och jag hoppas att det kommer en uppföljare till den XD. Sedan så har jag gråtit ganska mycket i dag också efter som soc cpade sig lite till innan dom insåg att det var jag som hade rätt. Så nu har jag mina pengar vilket är jävligt skönt. Imorgon ska ner på stan med syster för en liten tjej dag, vilket kommer att bli jävligt roligt. Hoppas bara att det inte kommer att regna :/ Sedan ska jag försöka baka massa scones, saknar verkligen scones så nu känner jag att det är lika bra att passa på nu när man har ugn XD. Vet inte riktigt när jag kommer att åka hem men inte den här veckan i alla fall. Men jag saknar Västerås för nu vill jag shoppa lite. Om om den som läser detta inlägg har några invändningar om att jag ska shoppa. den personen kan hålla sina åsikter för sig själv för jag behöver inte dom. Det jag behöver är shopping!!!

Koppar spiral

Jag får bara mer och mer problem, inte nog med att jag inte har pengar är sjuk och har öronvärk så är jag förvirrad. Jag ska nämligen välja ett P-medel vilket inte är det lättaste valet. Det finns ju så många att välja mellan, jag har provat P-piller vilket fungerade ett tag men jag slutade, sedan så har jag prövat P-ring men jag fick taskigt humör. Nu så har jag kommit fram till att jag bara kan använda hormonfria P-medel och just nu är det Kondom som gäller. Men jag gillar det inte så nu kommer det förmodligen bli en kopparspiral :/. Jag har kollar runt lite på nätet och verkligen läst om koppar spiralen och vad folk tycker osv. Dom flesta har ju varit nöjda men det finns ju biverkningar som jag inte vill ha! Dels så är det många som skriver att det gör ont att sätta in den!

Olika biverkningar:

  1. Mer mens värk! Hur fan ska det bli med mig då? Jag blir sängliggande första dagen som det är nu. Hur jävla ont kommer jag inte ha då?
  2. Kraftigare blödningar. Okej om jag får kraftigare blödningar kommer jag behöva blodtransfusion om jag ska överleva.
  3. Den kan hamna fel! AJ nej tack!
  4. Man kan bli steril eller vad det nu heter, det är ju inget man vill precis.
Mitt liv suger och det är ren fakta!

Svälter

Åter igen så suger mitt liv, var ner till nordea idag för att be om ett transaktionsbesked på min fonder som soc vill ha. Men gissa vad det finns inte! Vilket jag redan visste vilka jag har försökt att förklarat för dom två gånger tidigare.. mår så jävla dåligt just nu, tycker riktigt synd om mig själv. Jag har inte råd att betala för mat och ännu mindre räkningar och försäkringar. Efter som jag inte har kunnat ätit ordentligt så har min yrsel blivit värre och jag har gått ner vikt på fel sätt. Jag ska inte behöva svälta!!!

Skit liv no 1!

Okej jag trodde att mitt liv inte kunde suga mer men ack vad fel jag hade.
Inte nog med att jag inte har några pengar och att jag typ svälter. Min utbildning som jag vill ta till inredningskonsult kostar 10.640 DKK! Hur i helvette ska jag har råd med det!! Hur mycket är det i SEK?!
Inte för att jag vet hur mycket det är men jag ska ringa Oscar i morgon och höra.
Fan Fan Fucking jävla helvetes skit!! Just nu är jag så jävla trött på mitt fucking värdelösa liv efter som allt gå emot mig. Mitt liv spolas ner i avloppet känns det som. Varför kan inget flyta på för min del? Finns det någon helig osynlig lag om att Emma Backlund inte ska ha en lyckad karriär?? För just nu så suger min karriär stege fett mycket!!
Tur att jag har ett privat liv som är så mycket bättre att det väger upp lite, för kärlek har jag så det svämmar över åt alla kanter <3
Men jag vill ju ändå ha en karriär!
Snälla kan inte jag få lite tur? Kan inte min otur vända?
Vad har jag gjort för att piskas på detta sätt?

1 NOV

Idag så vaknade jag och hade värdens smärta i magen och rygg. det första jag gjorde va att ta smärtstillande. Jag såg helt förstörd ut Oscar så nog att jag inte var på något bra humör. Jag gick och la mig igen så min underbara pojkvän gick ut med Bella. Sedan så ringde min mor och vill att jag skulle komma hem så Oscar erbjöd sig att skjutsa mig. Han tycker nog att det är lite skönt att jag är hos mamma efter som jag tydligen missköter min kropp enligt båda. Men det betyder ju bara att dom bryr sig om mig. Men det är ju lite svårt att äta och sköta sin kropp när man inte får några pengar! Jag får noll kr i månaden bara föra att soc inte kan acceptera dom papperna som jag får från Nordea och jag får inget från aF efter som jag inte bör söka jobb. det är i alla fall vad min jobb psykolog sa till mig han skickade en remiss till en vanlig psykolog som jag förhoppnings vis kommer att träffa regelbundet. Snar fyller Oscar 23 år så det blir väll ett kalas den 17 nov, vet inte vad jag ska köpa till honom efter som jag inte har någon aning om hur mycket pengar jag kommer att ha. Och sedan så har vi ju julklappar som ska in handlas också..

Det finns två saker som jag verkligen vill ha, som jag verkligen behöver!!


jag ska ha storlek L efter som jag vill drunka i den XD
som finns på http://www.onepiece.no/product_info.php?cPath=136_139&products_id=2514&language=SV



Finns på bluebox.se


Finns på Bluebox.se

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus