Jag mår inte bra

Nu är Bella hemma igen vilket känns både skönt och jobbigt..
Det är skönt att Bella är hemma för då känner jag mig tryggare när jag är ensam hemma och för att jag har saknat henne. Men det är jobbigt efter som hon inte äter och jag fruktar att jag faktiskt bör ta henne till veterinären. Det känns så svårt att ha ett litet problem till för mitt huvud är redan som ett ormbo. Inte nog med att Bella inte äter, min psykolog ställde in igen. Hon är sjuk och det kan hon ju inte rå för men jag behöver hjälp. Jag har väntat länge på hjälp men den kommer inte och jag vet inte vad jag ska göra! Igår bröt jag ihop totalt, jag ramlade omkull i duschen. Sedan brast jag ut i gråt efter det as garv och så pågick det gråt skratt gråt skratt och jag kunde inte sluta. Jag vill inte gråta jag ville inte skratta men det gick inte att hejda. Jag mår inte bra och är inte frisk för fem öre och nu måste jag se till att Bella äter vilket hon inte gör. Jag har räkningar upp över öronen och jag kan inte göra något åt det. Känns som om min händer är bundna och inte kan hjälpa till att få loss mig. Nu mår jag ingen bra jag är inte långt ifrån att slå i botten, jag vill inte vara med längre. Allt är så orättvist och ingen förstår mig! Varför kan inte bara allt försvinna. Jag vill vara liten igen!


Söndag..

I morse så kände jag att detta skulle bli en skit dag, jag bara visste det och jag hade delvis rätt.
Det var bara för middagen som blev lite tokig och bitter men eftermiddagen var hur lugn som helst. Vi har varit på IKEA idag efter som vi fick vår förlovningspresent av mina farföräldrar här om dagen, det var ett presentkort på IKEA för 500 kr. Så vi åkte ju dit idag för att handla och det blev lite saker..

Ett nytt duschdraperi.
En badrumsmatta.
Vita handdukar.
En vas En pall.
Ett nytt bäddsätt.

Efter det så åkte vi hem och packade upp alla saker, vi skruvade även ihop pallen. Sedan åkte vi hem till Åsa Oscar mor och firade henne. Det blev kakor och bullar efter det så blev det är jätte god tårta.

Dock så blev kvällen lite sämre för ända sedan jag satt in spiralen och jag fått ont i magen så det bara skriker om det. Äter för mycket Ipren och Alvedon enligt mig men vad ska jag göra. Ligger även i soffan med en vetekudde på magen.. Men jag är glad ändå för imorgon kommer Bella hem! Saknar och har saknat henne så mycket <3


Valross

Klockan är 03.01 och jag har nyss stigit upp ur sängen, kan inte sova för jag har så många tankar i huvudet. Oscar säger jämt att jag är Vacker, Sexig och helt underbar men varför kan jag inte ta till mig det? För även om han säger allt det där så känner jag motsatsen. Jaf vet inte varför önskar att jag gjorde det.. För man tycker ju att jag borde känna mig vacker när han säger att jag är det. Han frågar mig också var för jag inte kan tänka: Ja man m han säger att jag är vacker så kanske jag är det. Men jag har inga svar på varför det är så, förmodligen för att min självförtroende är i botten just nu. För det ända som jag känner är hur ful och motbjudande jag är, dom flesta meningarna jag använder är ister, fläsk, pomperipossa osv. Sedan så är jag så elak, det är som om mitt hjärta är gjort av sten. Jag är brutalt ärlig och helt okänslig. Sårar folk gör jag varje dag känns det som.. Känner mig helt svart inombords och jag vet inte vad jag ska göra åt det. Vill bara gråta men jag vill inte tycka synd om mig själv för det har jag ingen rätt till. För det är inte synd om mig utan det är synd om dom som måste stå åt med mig. Och jag slår vad om att alla dom här känslorna är för att jag enligt mig äter för mycket av allt, men enligt andra så äter jag bara för mycket choklad. Men ska inte choklad gå än att känna sig glad?? Jag tycker i alla fall att jag äter för mycket och att jag ser ut som en valross på torra land. Men jag antar att det bara är en fas, den 31 ska till min psykolog vilket känns jätte bra. Behöver verkligen prata med någon sedan behöver jag mer pengar än vad jag har så jag kan shoppa massa kläder. För det vet jag kommer få mig på bättre humör!


(klicka på bilden för att komma till källan)

Jag tar tillbaka att jag liknar en valross på torra land, det var en grov förolämpning mot dom på bilden...


Mars, O.C. & Finnar på besök..

Okej nu har första dagen gått utan Bella och det har faktiskt inte varit allför illa.
I morse sov jag faktiskt till 12.30 vilket var jätte skönt!!
Har inte fått sova så länge på flera månader.

Nu är det ju så att vi blev bortbjudna på födelsedags lunsch, vilket var super gott!! Både varmrätten och efterrätten var super goda, Oscar missade verkligen något! Men så går det när man är kräsen man missar mycket god mat..

I alla fall så när vi kom hem tittade jag på Veronica Mars som har blivit min nya favorit serie. Den är så otroligt bra, jag har ju inte kollat så mycket på Mars men nu så är det bara det som gäller. En serie som har gjort en comeback i mitt liv är OC. Tror nog att den serien går varje dag på knal 5 kl 14.35. Så det kollar jag också på det blir mer tv ju mer tid man har. Och jag har massa tid just nu känns det som!

Jag har nyligen tvättat bort mitt smink då jag upptäckte att jag har fått utslag i ansiktet! Blev ju så klart jätte ledsen så ledsen att jag spydde i toan. Men att jag spydde beror nog mest på att jag åt för mycket! I alla fall så har jag växt upp ett liv helt utan finnar, jag har kanske haft max 4 st i min tonår men nu har jag fått 3 st!! Katastrofalt! Men jag har kommit på varför jag har fått det och det beror på all Choklad jag har ätit så nu no more Choklad! På ett tag i alla fall...

I morgon ska vi åka till Åsa Oscars mamma på kalas då hon fyller år, det blir bullar och sånt men jag ska nog ta och hålla igen lite så jag inte får fler finnar på besök. Då skulle jag verkligen må pyton och slå i botten på en sekund. Nu ska jag kolla på ännu ett avsnitt av Mars XD








(klicka på bilderna så kommer ni till källan)

Schapendoes saknas..

Okej jag har nyss kommit hem efter en tur till stads biblioteket. När jag kommer in i Bibblan så känner jag mig mycket förvirrad efter som om allt har blivit så självständigt. Saknar faktiskt det gamla sättet att låna böcker för det känns mer tryggt än det mer tekniska sättet. I alla fall jag lånade 3st böcker det va:

Rätt åt dig skriven av Jane Fallon.
Handling Att visa hund på utställning skriven av Mia Sandgren.
Hundar i Värden Skriven av Carl-Johan Adlercreutz.

Men det är ju inget intressant eller hur. Gissa vad jag inte hittade i registret, rasen Schapendoes finns inte med! Och det är inte första gången heller, det är svårt att hitta flera olika fakta sidor om Schapendoes. Jag tycker att det är synd att det inte är så många som känner till denna ras. Många går miste om lyckan :/



Krock i schemat

Nu har faror och farfar varit här, det var jätte trevligt men det blev bara ett kort besök då vi har en sån liten lägenhet.
Dom hade med sig bulla och kakor samt två flaskor med svartvinbärs saft till oss. Dom kom också med en förlovnings present som var 500 kr på ikea vilket vi verkligen behövde! Och efter som att jag har stukat min fot så hade farmor med sig en stödstrumpa till mig, hoppas att min fot kan läka ifred nu.
Farmor och farfar ska ju ha Bella nu till på måndag och det känns riktigt illa, saknar henne redan!
Min lilla prinsessa borta från mig en hel helg, men jag antar att det är bra för oss båda att vara ifrån varandra.
Det är ju så att Bella är med mig överallt och jag har svårt att klara mig utan henne, man skulle nog kunna säga att jag är lite smått beroende av att ha henne vid min sida. Men det är ju ganska bra om vi klarar av att vara ifrån varandra en längre tid. Men det känns endå tomt ovh sorgligt vad ska jag gör nu? Utan min lilla plutt :/

Jag kan inte städa för det är redan städat, jag har ingen disk heller. Allt är i ordning för utom på Oscar skrivbord men det är hans plats så den tänker jag inte röra. Jag skulle ju kunna kolla mer på vad som krävs för att bli friskvårdsinstruktör för hundar. Kanske räkna ut hut mycker det kan komma och gå på.
Sedan ska jag väll ringa min mor och beklaga mig lite till henne men även kolla hur det går med packningen.
Hon ska ju flytt till Västerås den 5 feb och då ska jag och Oscar hjälpa till. Ska bli så kul att hon ska flytta hit, det kommer bli så mycket lättare att hälsa på hos henne <3.

Måste ringa min far ikväll också efter som jag måste hör om vi kunde låna Neeej!
Fan också ja nu svor jag, kom ju på att efter som att Oscar ska gå inlärning på Baohouse eller hur det nu stavas så kommer vi inte kunna åka till Arboga den 25! Typiskt efter som det är då Min systerson Robin fyller 6 år...
Men det är ju bra att han har fått praktik på Baohouse...
Så det blir å fråga om vi får låna bilen till helgen istället för på tisdag, sedan måste jag ringa syrran och säga att vi inte kan komma på Robins födelsedag. Han kommer att bli besviken men förhoppningsvis kommer vi ju till nästa helg..

Ja nu fick jag ju lite och göra idag XD

Lite bilder

 

 

 

 

 


Ditt å datt med Varg kramare

Okej jag kanske borde skriva ett litet inlägg innan jag går och lägger mig för kvällen.
Få se nu idag har jag städat hela dagen, har till och med bytt gardiner i sovrummet och vardagsrummet.
Vi har ju inga stolar här hemma konstigt nog så jag fick ta Oscars datastol, hade bättre balans än vad jag toddeXD.
Har även blivit medlem på videof.me har ju tänkt att börja videoblogga lite och kanske fixa lite mer besökare till denna sida. Så Oscar ska hjälpa mig att göra en snygg design, har man inte värdens bästa festman. Har även gjort en egen kategori för min bilder så om man vill se dom får man gå in där. Imorgon eller idag ska jag nog ta mig an badrummet urk! Vill inte men jag ska göra det ändå för det är så skönt när man har gjort det. Då är det så rent i badrummet och luktar så gott XD.

På tal om helt annan grej! Varg jakten... Ja vad ska man skriva om det förutom: Orka bry sig. På BDB är det bara bilder på död vargar och folk som håller på och kramar Vargarna. Undrar om dom skulle vara lika varg gosiga om dom faktiskt blev attackerade av en varg. Det är vilda djur och jag tror inte att dom skulle vara så vänliga mot oss som vi faktiskt är mot dom. Blir så trött och jag orkar inte med varg kramare. Visst jag vill ju inte att dom ska bli utrotade men om jag fick välja mellan mig själv och en varg skulle jag välja mig.

Varg kramare: Å nej man ska inte skjuta vargen det finns så få kvar! Bara för att ens hund blir uppäten ska man inte skjuta vargen. Dom är så vackra, inte ska vi utrota ett sånt vacker djur. Vad gör det om den äter upp någons boskap och leverbröd, så länge vargen får frodas fritt så upp kommer det inga problem.

Sagan om Varg kramaren

En dag så är en varg kramare ute i skogen och plockar svamp. Helt plötsligt så blir varg kramaren anfallen av en varg, varg kramaren skriker högt av smärta när vargen biter tag i armen. Mellan snyftningarna som smärtan orsakar säger varg kramaren: Så ja lilla varg ät dig mätt jag ska inte skada dig, Varg kramaren ligger där och kvider med ett leende på läpparna medan vargen sliter av struphuvudet på Han/hon..


HAHAHA! Orkar bara göra narr av hela den här grejen, Bhaa!
Jag har ett liv...

Red Riding Hood


Lite om mig

Idag vaknade av att jag grät, hade så ont i min mage att jag knappt kunde andas.
Tänk vad vi kvinnor ät beredda att gå igenom för att ha spiral. Jag har i princip var soffliggande idag förutom då jag gick till affären men då höll jag på att svimma på vägen hem. Tror att det beror på att att jag har slagit i huvudet ganska mycket nu på sistone. Funderar allvarligt på om jag inte ska börja ha på mig hjälm vart jag än befinner mig. För det är fan jobbigt att ha en stor bula mellan axlarna och inte ett huvud. Nu sitter jag i soffan som vanligt på mitt feta arsle och lyssnar på hallelujah, tycket jätte mycket om den låten
.
Egentligen så är det inte så många som känner mig så jag kanske ska skriva lite om mig här och nu:

Namn: Karin Emma Karolina Backlund men jag kallas för Emma.
Född: Jag föddes på Mora BB maj 1991 och jag var lika stor som en limpa.
Stjärntecken: Tvilling
Planet: Merkurius
Färg: Gul
Metall: Kvicksilver
Sten: Agat
Element: Luft
Tro: Jag är andlig vilket betyder att jag tror på andar och själar. Jag tror även på tarokort och på änglar, demoner, gott och ont.
Bor: I Västerås
Djur: En hund som heter Bella, hon är värdens sötaste!
Böcker: Jag läser romaner men också äventyrs böcker, även lite fantasy.
Film: The fast and the furious dom filmerna är absolut stora favoriter hos mig!
Musik:







Motto: Våga vara den du är!
Färg: jag vet att det står gul men det är faktiskt så att jag inte har någon favorit färg. Varje färg har en egendag för mig, jag har en färg för varje humör. Eller när jag är glad så är det alla regnbågens färger som gäller.
Gör mig glad: Jag blir glad när min pojkvän har städat lite.
Årstid: Jag tycker om alla årstider men jag Älskar sommaren!

Så det var lite om mig, nu ska jag gå och lägga mig XD NATTI!

Drömmen

Jag står vid en skog framför mig står det tre st onda vampyrer det är två män och en Kvinna, Bakom mig står det tre ytterligare vampyrer som är mindre onda. Dom båda sidorna försöker vinna mig över på sin sida. Dom som står framför mig vill förslava mänskligheten medan dom bakom mig bara vill döda några få. Då vänder jag mig om och springer för jag vill inte ha något med valet att göra. Jag kommer fram till en öken och där gömmer jag mig bakom en sand sten. Men vampyrerna framför mig som jag sprang ifrån står fortfarande framför mig och det samma gäller dom som står bakom mig. Båda sidor försöker snärja mig med lov ord men jag vet att allt som dom säger nu är lögn.

Så vad betyder detta? Det drömmen försöker säga är att jag är rädd för att fatta egna beslut och hur mina beslut kan komma att uppfattas av andra. Medan jag än dock är rädd för att inte ha min självständighet i behåll.

Jag står på en klippa och ser hur en tjej tar ifrån mig min Bella i en helikopter. Jag vet inte varför hon gör det men jag försöker övertyga mig om att det är för allas bästa. Men när helikopter försvinner så brister mitt hjärta det går i tusen bitar och det finns inget jag kan gör åt det. Jag åker till England för jag vet att Bella finns där, när jag väl har kommit dit så går jag ner till bagageutrymmet där alla djur förvaras.

Jag ser hästar och dess tillbehör, katter med tillbehör men jag kan inte hitta min Bella. Jag hör hur dom utropar att det har skett en flygolycka och jag hoppas innerligt att min Bella inte var med. Jag fortsätter att leta och kommer ut på en yta med is och jag ser hur en flicka går rätt igenom isen. Jag skyndar mig fram till isvakens kant och fumlar med händerna i det iskalla vattnet tills jag får tag i henne. Jag drar upp henne och får av alla hennes iskalla kläder jag tar av min ytterplagg och ger dom till henne så hon inte ska för frysa.

Sedan följer jag henne in i ett varmt skydds rum. Hon sätter sig vid en av elementen och tackar sedan mig för att jag räddat hennes liv. Jag rotar fram lite torra kläder så hon inte ska dra på sig en förkylning eller lunginflammation. Sedan går jag runt i rummet och kollar på alla tomma burar, Bella kanske finns i en av dom. Men nej sådan tur hade jag inte

Men plötsligt hör jag ett rytande och jag ser ett lejon komma inspringande, jag öppnar buren och den hoppar in. Sedan kommer det en massa andra djur som jag var och en släpper in i sina burar. Men det märkliga var att en björn bar in en stol till lejonet och satte sig på den och tog fram ett par glasögon och började läsa dagbladet. Varje gång man sa att lejonet inte var kung och att det var björnen som var det blev lejonet rasande! Och försökte skada mig men så fort jag hade bett om ursäkt blev han jätte snäll.

Sedan så kommer det in en argsint sengångare som kan prata teckenspråk men han är så arg så arg till slut så lugnar han ner sig och nattar sina lemurer. Efter ett tag så pratar han med mig eller försöker i alla fall och förklarar var Bella kan finnas..

Sedan så vaknade jag.

Vad kan denna dröm betyda?
Bella som försvinner är en del av mig som jag inte kan styra.
Att jag sedan letar efter Bella betyder att jag försöker hitta en del av mig som är försvinnen.
Att jag räddade flicka kan ha många betydelser. Te.x ansträngningen jag gör eller läggern er på en ralation, det kan oxå vara en undanträngd kännsla av att behöva hjälpa andra.
Lejonet vet jag faktist inte vad det betyder lika så sengångaren...

Händelser

Nu ligger jag i soffan helt slut av dagens händelser, men än kan jag inte vila efter som Bella kommer att vilja gå ut snart. Vilket som så gick jag upp kl 08.00 och åt frukost för att sedan gå ut med Bella. Vid 11 tiden hade pappa kommit med bilen som vi skulle låna, han skulle ha kommit kl 10 men ja tror att han glömde bort det *gäsp*. När vi hade lämnat av Bella hos farmor och farfar så bar det av till Arboga för att hämta bokhyllan. Solen lyste och det var verkligen vacker när solens strålar fick snön att glittra på åkrarna.

När vi kom fram så hade mamma lagat amerikanska pannkakor, MUMS! Det var jätte härligt att se mamma igen har saknat henne så mycket <3. Efter lunchen begav vi oss över till Camilla och barnen det var jätte roligt att se dom igen. Camilla hade blivit kortare medan barnen hade blivit längre XD Så vi fikade där och åt chokladbollar som Rasmus och Robin hade bakat <3. Sedan så var tiden för svunnen och vi var tvungna att gå hem för att försöka pussla in bokhyllan i bilen. Det var inte roligt att åka där ifrån det var nästan så att tårarna kom, saknar dom redan :'( Efter ett bra tag så lyckades vi få in bokhyllan i bilen och begav oss iväg. Vi tog gamla E4sn efter som vi antog att det skulle vara minst trafik på den vägen. Anledningen till att vi var tvungna att ta en småväg var att både backspegel och högra sid spegeln var till ingen nytta efter som att bilen var så fullpackad att man inte såg annat än hyllor i dom speglarna.

I alla fall så när vi kommit in i Västerås så missar vi en avfart så då kan vi ju inte göra något annat än att åka rakt på. Då kommer vi in i en kura och det är så halt att däcken släpper Oscar gör det man ska och försöker att få upp bilen igen men då slirar vi åt andra hållet. Så höll det på i ca 30 m, trodde vi skulle köra av vägen och volta eller något. Har aldrig varit så rädd i hela mitt liv!

När vi slutat slira så kommer vi ut på motorvägen vilket var lättnade förutom att vi åkte från Västerås nu.. Så vi fick åka av vid hallsta och vända. Väl hemma lastar vi av grejerna och sedan åker vi till pappas jobb för att byta bil till en skåpbil. Efter det åker vi hem till oss igen och killarna lastar in bord och stolar som ska ut till tillberga medan dom gör det så fixar jag mig en trippelmacka med skinka och Nutella. Sedan åker vi ut till tillberga och lämnar stolar och bord där ifrån åker vi och hämtar Bella som jag hade saknar jätte mycket under dagen. Och nu ligger jag i soffan helt slut och ska till att gå ut.


Tillsammans

Mitt liv har förändrats mycket! Jag bor numera i Västerås med min fästman Oscar. Det känn lite konstigt att skriva fästman men vi är ju förlovade så. Han är allt jag någonsin har önskat mig, Älskar honom så otroligt mycket. Han är som en pusselbit som har fattas i mitt liv och han passar perfekt. Vi är inte så lika faktisk så är vi varandras motsatser, men det är så det ska vara. Vi komplimenterar varandra så bra vi är som jara, yin yang, två sidor av samma mynt osv.. Nu mera så försöker jag att klura ut mitt liv, vad jag vill studera till, vad jag kan tänka mig ägna mitt liv till. Samt så har jag kommit igång med fotograferingen och jag funderar på om jag inte kissa börja skissa igen. Jag börjar känna frid igen allt är så tryggt för jag vet att jag aldrig är ensam, Oscar kommer alltid att finnas vid min sida.

HALKA!!

Okej nu sitter jag i vårat lilla vardagsrum, diskmaskin går på full rulle och jag har planerat att damsuga ett detta inlägg.
Idag skulle jag till psyk för att gå och prata med psykologen, jag går på ångest avdelningen. Men när jag anmäler mig till receptionen så ska jag tydligen inte till henne idag. Tack o lov för att Oscar hade bilen för då bilade han dit mig XD Så på vägen hem åkte vi förbi ica ettan och jag sprang in för att köpa våtservetter till sminket. När Oscar släppt av mig och jag börjar gå mot dörren så hör jag ett ljud av spinnande däck. Så jag vänder mig om och ser att Oscar sitter fast med bilen på en hal isfläck. Så vjag går tillbaka och börja putta och putta men jag har ju inte så stark så bilen rörde sig in ut fläcken. Oscar lägger bilen i friläge och hjälper mig att putta, men det är ju så halt att man inte får något fotfäste. Wips så åker jag framläges ner på knäna, det var ju så extremt halt så man fick ju inget fotfäste. Då kommer det en tjej och frågar om vi behöver lite hjälp, jag säger ja viss medan Oscar säger nej tack det behövs inte.. Varför kan inte killar ta emot lite hjälp när den erbjuds? Nej dom ska klara det själva bla bla bla. Det är inget att skämmas över, när man behöver hjälp så fråga när den erbjuds tacka ja. När vi efter allt kämpande hade kommit loss så gick jag upp för att lämna av grejerna sedan gick jag ut med Bella vilket verkligen var skönt. Solen lyste och man kände verkligen hur c-vitaminerna strömmade ner i kroppen. Jag hoppas verkligen att detta väder håller i sig men hur troligt är det på en skala mellan 1-10 ? typ en 4a eller en 1a troligare. Så nu sitter jag och lyssnar på The Pierces <3 Medan AFV rullar på tv.

Mycket på en dag

Få se nu vad harj ag haft för mig idag??
Bella väckte mig sent så det blev lite stressigt men jag har fått ska gjorda idag endå.
Jag åt lite frulle och efter det satte jag igång med att få undan disken dock så glömde jag sätta igång diskmaskinen.. Inte så lyckat dåra men jag får sätta igång maskinen imorgon i stället. Har förresten sätt det sista avsnittet på the vampire diaries, vilket jag har kommit in i igen. hade ju tappat bort mig lite då jag inte hade följt serien. Men nu är jag back on track så att säga XD Efter jag hade fixat disken så fixade jag lite med Bellas päls det var super mysigt <3 Sedan så hoppade jag in i duschen och fixade till mig så vi skulle till Erikslund och där efter till Farmor och Farfar. Vi åkte ut till Djurmagasinet för att kolla på en födelsepresent till Bella efter som hon fyller år den 27 mars. Då blir lilla flickan hela 2 år gammal!!! Gud vad tiden flyger iväg när man har roligt säger jag bara, känns som om tiden tillsammans med henna bara swichar förbi tyvärr.

Detta köpte jag :





Så har ser hennes födelsedags present ut:

Visst ser det mysigt ut <3



Vi blev klara lite tidigare än väntat efter som det är ganska litet ute på Erikslund. Så anlände till Farmor och Farfar en timme för tidigt men det gjorde inget. När klockan väl slagit middag så hade farmors väninna också anlänt.
Till förrätt blev det:
Varma mackor med getost, honung och pistasch nötter.
Varmrätten bestod av:
Fläskkotletter med pressad potatis samt ärtor, honungsmelon och Morot och vitkols sallad samt serverades vinbärs gelé och plommonmarmelad tror jag.
Efterrätten bestod av:
Chokladmousse med björnbär MUMS!

När jag kom hem somnade jag i soffan och vaknade av att min fot var iskall och att jag varken kunde röra eller känna den. Fick lite panik en sekund, trodde att den hade förfrusit och att jag skulle bli tvungen att få den amputerad. Men min festman ordnade till baka rörelseförmågan och känseln men värmen kom ej tillbaka men trots det somnade jag om. Vaknade upp igen kl 22 med ett fasligt humör, en riktigt gnällkärring var jag faktiskt. Blev piss sur på Bella då hon bara ställde sig i snön och glodde ner mot vägen, släppte faktiskt kopplet och gick. Fast Bella bara stog där och glodde tills jag ropade då kom hon. Knäppis hund precis som sin matte..

Mer aktiv på bloggen

Okej nu har det andra gången i rad som jag skriver. hoppas jag kan försätta i samma stil. Idag så har vi i Västerås haft +2*c samt en stor sol på himmelen! Hur härlig är inte det, när jag gick ut så kunde jag urskilja en doft av vår. Man hörde hur snön smälte och dropparna som mötte marken. Nere på stan så sopade dom taken och jag fick lite blask i huvudet. Vi åkte ju ner på stan för att Oscar skulle lämna in några papper men också för att jag skulle gå in på bok antikvariatet. Det är så att jag har letat efter Sidney Sheldon : En Kvinnas Plan. Jag läste den när jag var 14 år och sedan dess var jag fast. Jag läste bara den boken tillslut fick lärana säga åt mig att välja en annan bok vilket jag gjorde mycket ovilligt. Så igår hade jag turen på min sidan den fans där, hade ju varit in där i sommars men då hade dom den inte. Jag blev så glad att jag hoppade upp och ner! Nu ska jag snar titta på Let´s dance...

Här är lite bilder jag tog i dag XD

 

 

 

 


Uppdatering

Okej nu sitter jag uppe sent igen och dricker cola zero. Inte bra Emma du skulle ju få pli på dig själv!!
Ja ja jag sitter där jag sitter nu i alla fall, ska försöka att bli mer aktiv här på bloggen också det har ju varit lite dött här på den sista tiden.. Få se nu vad är det som har hänt... Jo jag har ju varit och simmat typ en gång vilket jag ska börja med hade jag tänkt. Mhar ju blivit så jävla lat. Jag har känt mig så jävla nere på sistone, och jag mår ju sämre efter som det går ut över Bella men jag försöker ändå. Även om jag inte har lust så busar jag med henne gå ut osv. Tyvärr så har inte promenaderna blivit så långa som jag som jag önskat. Det beror på att jag är lat och bara känner mig blää. Jag har tappat bort mig helt när det kommer till studierna. Jag hade ju tänkt att jag kanske skulle söka inrednings programmet men sedan så har jag varit inne på något med hund. I hemlighet har jag även funderat på dagis. Ibland så kan jag önska att jag var mer målmedveten och mindre lat. Efter som jag har varit borta från studierna så länge så har jag bara degat ner mig i soffan. Vilket jag mår skit över och jag vet inte hur jag ska ta mig upp där ifrån. Jag behöver verkligen hjälp men jag vet inte riktigt vart jag ska vända mig, jag går ju ifs hos en psykolog men jag har bara träffat henne en gång. Men jag ska dit igen den 10 så jag ska höra med henne hur jag ska göra. Just nu så äcklas jag mest över mig och min lathet. Det är inte jag! Kommer ihåg att jag blev lika dan förra Januari. Helt jävla bedövad, känner mig verkligen deprimerad just nu allt är ju så mörkt. Har tänkt på en grej, det var för ca 2år sedan jag bröt upp med min dåvarande verklighet allt bara försvann även jag, det var vid samma tidpunk som nu. Det kanske är så att det satt något djup ärr i mig som gör att jag mår dåligt vid denna tidpunkt. För jag hade inte det här problemet innan allt det där hände. Nu har jag ju lagt allt det där bakom mig, det har jag i alla fall gjort medvetet men det kanske inte min undermedvetna har efter som jag fortfarande har obehagliga drömmar om det. Ska nog ta upp det med min psykolog och höra vad hon tycker. Jag har i alla fall inte varit helt medvetslös idag, har tagit lite kort med min Olympus dom jag älskar super mycket <3<3<3<3!
Har funderat på en grej om det började brinna vilka/vad skulle jag ta mig mig ( förutom Oscar han hittar ut själv ). Då skulle jag självklart ta Bella <3 samt min väska och Olympus kameran.
I alla fall här är det några av bilderna som jag tog i dag <3



 

 

 

 

BTW

så har jag hittat ett nytt favvo band

The Pierces

 



Twilight video


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus