Buddhism

Vet att det har varit lite dött på bloggen men jag har inte hunnit skriva i min blogg. Den här helgen som va gick så otroligt fort! Vilket jag inte gillade så jätte mycket då jag vill att den tiden jag är med älsk ska gå sakta helst vilja att den ska stanna. Men nu fungerar ju inte det på de sättet, Jag är troende men inte på jesus, om jag tänker på en högre makt så är det Buddha som kommer först. Det är nog inte många som vet det om mig men så är det, den som kan ha någon aning om det är nog pappa. Han var nämligen som fick mig in på den vägen. För när jag var liten så mediterade han väldigt mycket och han förklarade massa å så. Jag ser mig själv som buddhist, då jag försöker att leva i en positiv sinnes stämning å försöker finnas för dom som behöver det. Det sägs ju att alla buddister är vegetarianer då man är emot dödandet av allt liv. Jag är inte vegetarian, men jag håller inte med om att det är rätt att döda. Jag tycker inte om att slåss eller döda. Men jag ser det så här, om man inte ha något ont i sinnet så kan man äta kött. För så fort man får ut dödar man men man gör ju inte det med vilje, grönsaker besprutas med sånt som dödar, å plogar dödar. På ett eller annat sätt så dödar man å det går inte att undvika i dagens samhälle. Så länge sinnet är rent, handlingarna är rena å man finns för andra så det bra. Det är i princip vad buddhismen handlar om. Jag försöker meditera en gång om dagen å ska bli mer noga med det. Men om någon frågar vilket tro jag har är det helt klart buddism jag svarar för det är rätt för mig. Jag är en ganska fri ande å i buddhismen är det fritt.

min dag

Min dag å denna vb är inte som alla andra...


Presentation

Lite om min blogg


AN, HW samt lite annat..

Lite överreaktion i förra inlägget.. Har haft det väldigt jobbigt å gråtit för ingenting. Jag ligger ju i lite illa till ekonomiskt men som tur är så har jag nära å kära som är villiga å hjälpa mig, vet inte riktigt vart jag skulle ta vägen om jag inte hade dom <3. I alla fall så hade jag tänk att börja videoblogg lite, inte så mycket men lite. På tal om det, jag skulle vilja ge svar på tal till AsbergersNattis och Hanna Widerstedt, men jag tycker svar på tal är ganska omoget sätt att konfrontera folk på. Så därför tänker jag skit i det. Tror jag i alla fall.. Vilket som jag bestämmer mig för det får man ju reda på sen, kanske bara nämner dom lite fort, men alla har som sagt rätt till att uttrycka sig å om folk inte gillar det så är det upp det dom att lägga energi på det. Ev attj ag kommer lägga min energi på det, men bara lite. Men ärligt talat så tycker jag om dom, för när jag är riktigt nere så bli jag gladare när jag kan kolla på deras Vbloggar å bara skratta åt dom. Så en sak dom ger mig det är skratt, jag orkar inte lägga ner min energi på hat. Så jag skrattar för ett skratt förlänger livet. I alla fall så idag har jag varit brutalt handikappad av mensvärk. Igår fick jag ju feber å spydde, hade skir ont, idag har jag bara varit handikappad av rygg å magvärk. Det har känt som om något försöker gräva sig rakt igenom mig!! Men jag har ändå bitit ihop å städat lite då jag ska ha visning på tisdag XD Men all städning resulterade att jag blev liggande i soffan hela kvällen, å nu fast jag typ håller på att dö ska jag göra rent ugnen.. Medlet ska ju verka i ett par timmar så jag ska ta bort det värsta nu å sen ska jag spraya på medlet för att fortsätta imorgon XD Känner ju mig lite duktig just nu... Vill man ha det fint får man lite pin, hur ont man än har det måste det städas... Natti kommer kanske med en video blogg imorgon, sov sött ZZZ

Bortglömd å Krossad

Min vecka har varit tuff, det som höll mig på topp var tanken på dig. Jag räknade ner sekunder, minuter, timmar å dygn till jag skulle få träffa dig igen. Du är den sista jag tänker på innan jag somnar å den första jag tänker på när jag vaknar. När jag är ledsen så är det du som sänker mig tröst, när jag är rädd så skänker du mig trygghet. Jag älskar dig över hela mitt hjärta men just nu vet jag att det inte är besvarat på samma sätt. Hur kan man glömma en person som betyder så mycket? Man kan glömma att vattna blommorna, köpa ägg eller att fälla ner toalettlocket. Jag väntade å väntade men du kom aldrig, så nu känner jag mig som en blomma som inte har fått sitt vatten. För mig är du syret i mina lungor, vattnet jag dricker, du är allt som håller en människa i liv. Du är min sol! Men nu är jag som en bortglömd blomma, fattar inte hur detta kunde hända? Jag tänker på dig varje dag, jag kan omöjligt glömma bort dig. Att få veta att man inte betydde lika mycket som man trodde det svider. Tårar rinner å hjärtat blöder, känner mig värdelös för det är den ändå förklaringen till att du glömde mig. För dig är jag helt värdelös... Men jag älskar dig mer än någonsin!!


2000 kr förkort. FUCK!!!

Jag skrev ju för någon dag sedan ganska många inlägg på en dag för jag tänkte att man kanske skulle komma igång å få lite fler läsare men det dalade ju ganska fort om jag säger så. Min förmiddag var jätte bra, sluggo var här osv så jag busade med hundarna å hade roligt, men min eftermiddag har varit piss å pina. Va ute på tuben å kollade runt lite å fick fram en gammal tecknad häst film som hette Spirit blablabla kommer inte ihåg hela namnet. Men i alla fall så började jag kolla på den å i mitten av filmen så kom jag på vrf jag inte tyckte om den filmen. Jag satt å stor tjöt till hela filmen Bella trodde att det var något allvarlig fel på mig men jag kollade ju bara på film! Så har blir jag i typ 2-5 dagar i månaden jag gråter mycket å för inget. Igår fick jag ett sammanbrott över alla jävla fucking räkningar som kommer nu i Januari. Brukar typ max ha 5 räkningar men denna månad har jag 10!!! Känner mig dum och oansvarig som inte har tänkt så har långt. Så igår ylade jag i älsks famn om att jag kommer hamna hos kronomfogden å blablabla. Men så illa är det inte, det kommer bara bli så att jag har noll kronor att handla mat för, å mitt kylskåp ekar så fort jag öppnar det. Fattar inte ens varför jag går å kollar där hela tiden. Det är som om jag hoppas att nästa gång jag öppnar kylen å frysen så kommer dom vara propp fyllda med mat. Men det kommer ju inte att hända. Tänk om det fanns såna kyl å frysar som automatiskt fyller på med mat när det börjar ta slut utan att det kostar något. Det skulle jag vilja ha!! Sedan så har jag brottats med min ångest emot att jag blir 21!! Det är fan inte normalt men det här året ser jag verkligen inte framemot min födelsedag :( Okej nu tänkte jag räkna ihop hur mycket jag har i räkningar å sedan lägga upp dom här, nu får man tänka på att jag varken pluggar eller jobbar utan jag går på soc å därifrån får jag väll ca 10.000kr i månaden. Ska dock byta lägenhet efter som den här är på 6325 kr å jag ska börja plugga å då har jag inte råd att bo kvar här. Nu har jag räknat ihop 6 räkningar av 10 å jag är uppe i 10,094 så jag har ca 200 kronor kvar. Denna månad har jag 11,524 kr i räkningar vilket betyder ungefär att jag är 2000 kr kort... Det ser ut som om jag kommer behöva gå på gatan den här månaden.. Jag som verkligen ville undvika det, typiskt också. Men det får lov att lösa sig, men jag kommer i alla fall bli väldigt smal nästa månad, hur länge kan man överleva på bara vatten?? Det är en mycket bra fråga :) Pratar med mamma å vi kom fram till att jag bara är 500 kr förkort...YAY!!

JAG KOMMER ALDRIG LÅTA DET HÄR HÄNDA IGEN!!!

I skolan kommer läxan först å sen provet men i  Livet kommer provet först å lexan sen...

hihihi





SEX

Okej kollade just på ett program som handlade om sex, tror att programmet hette the joy of teensex å det går på kanal 5. Jag trodde att jag visste det mesta om sex men jag lärde mig faktiskt ganska många nya grejer. Men mest så lärde jag mig om vad folk gör för att förbättra sitt sexliv å vad som är nytt. Så då tänkte jag skriva lite om det på min underbara blogg. Visste ni att piercingar kan förbättra sexlivet? För det hade jag ingen aning om och en av dom piercingarna har jag faktiskt tänkt att göra. Men om det förbättrar orgasmer så vet jag inte om jag vill göra någon. För jag behöver verkligen inte hjälp med bättre orgasmer. det är snarare tvärtom. Jag skulle behöva något som minskar min orgasmer, vore ju nice om huset kunde sluta gunga eller om man faktiskt kunde resa mig upp efteråt utan att svimma. I alla fall så ska jag nämna som piercingar som förbättrar orgasmer för både Killar å tjejer. Vad jag hörde så ska killar få bättre orgasm om dom gör en PA = Prince Albert. Vilket går till så att man sticker in nålen via urinröret igenom till undersidan. Så en PA sägs förbättra sexlivet för killen. Tjejen brukar inte känna av den så mycket vilket jag förundras över. Sedan för tjejer så har vi PA = Princess Albertina som går igenom urinröret som hos den manliga PA. Sedan finns det en till men just nu har jag hjärnsläpp så jag kommer inte ihåg vad den heter.. Sedan så har det kommit en ny trend då tjejer smyckar sina underliv med pärlor å dylikt, jag skulle kunna tänka mig att göra det men tror inte att det förbättrar sexlivet förutom att personen som gör det kan få högre självförtroende. Vilket i sig kan förbättra sexlivet. Kom bort mig nu lite så säger väll hej så länge tänkte fixxa lite med bloggen nu.

URK

Okej vaknade f06.30 å jag håller på att göra frukost, just nu så är brödet i ugnen. Eller ja den är klar nu så jag ska gå och sa ut dom. Fick lov att ta en liten paus så jag kunde äta min "nyttiga" frukost hehe.
Har haft mardrömmar hela natten, drömde om krig och hur Bella dog. Vaknade med blöta kinder vet inte vad jag skulle ta mig till om hon försvann. Har klöst upp mina ben också så har stora rivsår som svider, fick lov att smörja in dom när jag vaknade. Gjorde skit ont att dra på min One Pice!! Väntar även på sluggo så vi kan gå ut i det blöta vädret... Fan stor städade igår å idag regnar det. Känns ju ganska värdelöst idag.
Sitter å lyssnar på min tonårs idol/kärlek, var ju galet kär i Jimmy Jansson. Satt å grät när han uppträde, älskade honom något så oerhört å man har ju minnen till låtarna.  Igår så var det städdag hemma hos mig å jag blev inte helt klar för jag råkade somna vid 4 tiden på eftermiddagen. Somnade när jag spelade tv spel så jag sov ju där med kontrollen i handen å spelet var ju på ^^. Men jag hann dammsuga, diska å svabba golven. Tog en liten paus då mitt i allt å drog ner på stan med sickan. Han bjöd mig på fika å vi gick lite i affärer. Jätte trevligt tack för en rolig eftermiddag sickan. Sedan så diskade jag när vi kom hem å sickan kollade film då jag sa att han skulle göra det.
Vänta på att sluggo ska komma Bella saknar honom så mycket!!



Trött AB!!!
Nu borsta tenderna sedan börjar dagen :)

Nu ska jag sova, när jag kom hem blev det ...

Nu ska jag sova, när jag kom hem blev det en film istället Zombi Land. Skit bra film älskar den har väll typ sett den 4 ggr. Kommer dock inte ihåg hur jag fick hem den... Hoppas inte det är en lånefilm som jag glömt lämna in, det skulle vara så typiskt mig att göra en sån grej. Jag kollar ju inte så mycket på tv då jag bara har 4 kanaler vilketl suger men nu förhoppningsvis får jag 13 kanaler nästa vecka. Det är nästan alla kanaler jag kollar på utom en å den som saknas är kanal 11 men ska försöka fixa in den oxå för jag missar många av mina favorit serier. Sedan så börjar väll BB snart å det får man ju inte missa!! Imorgon ska jag ringa tv licens grejen å säga att jag nu har en tv... Det känns ju lite fel att inte betala den vet dock inte hur mycket den är på. Sedan så kommer även sluggo imorgon som jag ska sitta hundvakt åt. Tänkte ta med en boll å släppa dom ute på planen så dom kan få springa av sig lite å förhoppningsvis gör dom inte det när vi kommer in sen. Har btw sänk min mobilräkning med 500 spän så nu är den bara på 700 kr yay så duktig jag är. Håller även på att fundera ut Bellas födelsedagspresent trots det är 2 månader dit typ. Men med min beslutångest å vilja att det ska blev perfekt gör att jag är ute i väldigt god tid. Nu ska vi sova så natti dröm sött.


Bella är född i vädurens täcken





21 mars - 20 april - impulsiv, otålig, energisk Vädurshunden älskar att stå i händelsernas centrum och har mycket stort självförtroende. Han har överskott av energi och det finns inget ömtåligt i denna starka kropp. Han kräver mycket stimulans, både fysiskt och mentalt, men han tröttnar fort, så variation i både träning och vardagsliv är nödvändigt. Han visar tydligt prov på sitt ombytliga temperament och som valp och unghund kan han vara nog så jobbig och krävande. Om du vill ha någon kontroll över den livliga Väduren måste du tidigt visa vem som bestämmer. Han utnyttjar varje svaghet man visar. Matglada brukar också hundar i detta tecken vara, så viktproblem kan uppstå på äldre dar. Annars är huvudet den mest utsatta kroppsdelen och Vädurshunden kan drabbas av stressrelaterade sjukdomar om inte energin får ett positivt utlopp och då helst i aktiviteter och arbete som rasen är avlad och lämpad till. Vädurshunden har tävlingsinstinkt och kan nå långt, framför allt i brukssporter och agility. Jakt- och vallhundar i detta tecken älskar sitt jobb. Inte ovanligt med Vädurar som tjänstehundar inom olika områden och många Väduren-hundar har stort vakt- och revirbehov. En Vädurshund passar bra ihop med naturligt auktoritära och aktiva personer, gärna födda i Lejonet eller Vågen.


I vilke tecken är din hund föd i?
klicka på bilden för att komma till sidan.

Sitter på bussen igen men nu är jag påväg ...

Sitter på bussen igen men nu är jag påväg hem. Kollade fel på busstiderna så jag fick vänta ut i kylan i 20 min innan bussen kom pappa:-\ lite träligt om ni frågar mig. Nu ska dom visst byta chaför känner hur värmen byts ut mot kyla. Kan dom möjligen göra det långsammare ? Skulle ju bara handla det nödvändiga men det blev ganska tungt ändå. Som tur har man en gentleman till pojkvän så han borde den hem åt mig XD sicken tur man har. Är jätte trött höll på att somna i soffan hemma hos mamma.. Men älsk satt å knuffade på mig med jämna mellanrum så jag lyckades inte somna som tur var. Det är nämligen så när jag somnar så sover jag som en stock, helt omöjlig att väcka. Det blir lika lätt som att väcka törnrosa utan att kyssa henne. Fast det finns två ord man kan väcka mig med, det mest effektiva ordet är choklad, sedan kan även meningen - ska vi röka? få fart på mig. Men när jag väl är uppe tar det typ 3 timmar för mig att vakna så att jag kan tänka innan dess är jag mer som en zombie. Jag dricker ju inget kaffe vilket får dom flesta upp på morgonen, men nu är det så att min mage inte tål kaffe så jätte bra... Är påstår med bussen nu så snart hemma då blir det att hoppa i One piceen å spela lite sims 3 pets å mys ner sig i soffan.


Sitter på bussen på väg hem till min mamma...

Sitter på bussen på väg hem till min mamma saknar henne faktiskt. I morse mådde jag inte allt för bra, när jag var ut med Bella kändes det som om benämns skulle vika sig under mig. Det var en konstig kittlande kännsla runt mina knäskålar. Men det gick bra, vid lunch kom pappa förbi med pengar. Så efter mor ska jag å älsk dra till willys så jag kan handla lite nödvändigheter.


Okej nu har jag gått å laggt mig men jag k...

Okej nu har jag gått å laggt mig men jag kan inte sova. Hade ju gjort ett beslut men nu vacklar jag. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till... Känner mig totalt kluven... Hur ska jag kunna bestämma mig. Mitt horoskåp säger att jag ska ta emot en förlåtande hand men min stålthet vill inte ha en ursäkt. Man ska ju inte gå till blinda på horoskåp men det jag läser stämmer läskigt exakt. Å jag tror ju lite på sånt tex jag som tvilling ska inte vara tillsammans med skorpioner Jag har haft att göra med skorpioner å alla dom förhållandena har gått åt pipan. Så att jag ska ta emot en förlåtande hand, gör mig kluven i mitt beslut. För jag vill inte förlåta jag vill bara glömma. Men jag har djupa sår i skälen å dom kan man försöka ignorera, glömma å förkasta men när man ser på verkligheten så kommer dom alltid upp till ytan... Vet inte hur jag ska göra, tack å lov har jag en underbar pojkvän som stöttar mig i mina beslut.


Lite på hjärtat

Okej känner att jag behöver lätta lite på hjärtat so here it goes. Jag har inget jobb för att jag hoppade av tre st gymnasium. Jag hoppade av skolan då det hände lite saker som gjorde att jag gick rätt in i väggen å blev säng liggande. Alla tre gångerna gick jag in i väggen å det är min läkares diagnos. Ja jag har gjort misstag men inga som jag inte står för, ibland så känns det som om folk inte vill fatta. Det är svårt för någon som inte varit med om det jag har varit med om att förstå men man kan i alla fall visa hänsyn. Varje familje middag så kommer det oftast upp att jag inte har något jobb. Å sedan så släpper dom det inte föns jag säger till på skarpen å det slutar oftast med att hela kvällen är förstörd. Ibland så undrar jag varför dom inte bara slutar, för ibland när det blir som det blir vill jag bara skrika å slita av mig mitt ansikte. För det känns ibland som om det är det dom vill. Dom vill se deras misslyckade svarta får till cirkus freak få ett utbrott å börja skala av sig sin hud. Även om det inte är så, så är det den känslan jag får. Det där gav en ganska klar bild va? Man kan också tänka sig en flock högburna vargar så ger sig på ett svart får, för fåret hör inte hemma i resten av flocken. Dom litar inte på mig dom tror inte att jag kan klara mig själv, jag är helt jävla dum i huve för att jag inte har tagit studenten, å då kan man inte ta hand om sig själv. Men jag har tagit hand om mig själv hela mitt liv, jag har gått min väg å jag gjorde aldrig vad som förväntades av mig. Så nu har jag inga förväntningar på mig men ändå blir folk lika besvikna. Försök inte lossas som ni bryr er, om ni nu skulle göra det så hatar jag det sättet ni visar det på. För att peka, stick hål å bara kasta mina brister å misstag i ansiktet kommer inte att få mig att må bättre. Å nu fick jag en ide å jag tänker genomföra den.

Okej nu har första dagen på 2012. Har vari...

Okej nu har första dagen på 2012. Har varit å hälsat på mamma som en bonus så var min syster där med sina 3 yngsta barn. Fick även träffa det nya tillskottet Viktor. En fråga vrf ser alla bebisar ut som små söta ailiens? Dagen har annars invigits med ett besök hos farmor å farfar då vi åkte dit för att hämta Bella. Efter det åkte vi hem å kolla på film. Mitt nyår var roligt å kaotiskt då det var jag som skapade kaoset med polisen å ambulans personal.... Behöver inte gå mer in på det. Annars ett super roligt nyår hoppas fler hade det roligt nu sova. Imorgon blir det beräkning dawn del 1 men älsk. Natt sov gott.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus