Nya fotografier



Bella Ligger och solar

Tog detta kort när Linda och jag låg och solade i Wasaparken Västerås



Så sööt
Va medfarmor, farfar och kusinerna på vallby och tog lite kort på lammen.



!PÅSK!




Bella bus



En jätte fin bild som Linda tog <3



PUSS!

Min bästa påsk ever <3

Förlåtelse

Idag har det varit en känslomässig rollercoaster men det har mest varierat mellan pist off och happy happy happy. Tror nog att jag kan har en viss antydan till personlighetsklyvning. Jag har bråkat en hel del med en viss person men jag är över det nu. Men om jag skulle bli arg på dig av någon anledning låt mig då bara vara. För jag behöver vara ifred och begrunda alla känslor och tankar som uppkommer. Att försöka pressa mig till att be om ursäkt eller själv be om förlåtelse när man egentligen inte har gjort något fel funkar inte för mig. Jag är uppvuxen med att låsas som om inget har hänt, så gjorde alltid jag och min far. Vi sa aldrig förlåt till varandra vi bara lät det rinna ut i sanden. Jag kan ta emot ett förlåt men då vill jag inte att man bara ber om förlåtelse för att allt ska bli bra. Man ska veta vad man gjorde för fel för att ens kunna be om förlåtelse. Man ska inte bara hålla på och chansa på vad man har gjort fel, det gör mig bara mer förbannad. För mig visar det att man inte kan ta att någon är arg på än och det är svagt. man kan inte gå igenom ett liv utan att bråka med någon. Och jag är inte konflikträdd precis så man får ju höra när jag är arg eller sårad. För min del är det lugnt nu men jag måste nog dra ner på att försöka hjälpa alla andra, har ju egna problem också som jag inte kan ignorera eller skjuta upp. Jag kommer aldrig är sjunka igen, ska försöka att flyta på och leva livet.

Lev livet
Älska massor
Skratta högt

Trött!

Trött säger jag bara! det har varit full rulle hela dagen, så nu vill jag väll egentligen bara sova. Men jag bestämde mig för att skriva hör istället, denna dag har varit fylld av glädje, panik, trötthet, irritation och beslutsamhet. Var ju på IKEA idag och handla lite eller ganska mycket efter som det gick på 1800 kr. Orkar faktiskt inte räkna upp allt jag köpte men kommer förmodligen att ta kort på allt imorgon XD Efteråt så åkte vi till ett loppis där jag fyndade ett bord och en tavla ( tar kort på tavla imorgon. Sedan så fick jag skjuts till farmor och farfar för att jag skulle äta middag där, då min faster Gunilla och kusinen Lisa har kommit hit för att hälsa på lite. Men det slutade snart i kaos eller ja i argumentation i alla fall. Men det behöver jag inte skriva här det viktigaste var att jag hade rätt precis som jag sa att jag hade. Valpen ringde och ville att Linda och jag skulle komma ner på stan, jag ringde Linda och fick henne faktiskt att hoppa in i en stress dusch för att senare ringa och säga att det inte blev något. Jag var äckligt svettig efter att satt ihop min gigantiska soffa och allt springande på IKEA. Dessutom behövde min mobil laddas och då skulle inte jag kunna åka ner föns kl 09.00 vilket kändes ganska så onödigt. Det är ganska härligt nu när sommaren kommer, man får ett samtal någon vill umgås och det är bara att sticka dit. Ganska skönt om jag säger så, älskar våren! Imorgon är det Påsk yay! eller något i den stilen i alla fall. Kommer nog bara vara med på lunchen tror inte att jag orkar med så mycket mer. Ska ju åka till lägenheten och träffa linda då ska vi plocka upp lite av minna saker. Glömde min stereo på nu när jag åkte där ifrån, klumpigt av mig XD. Har värden skönaste soffa ever finns ingen bättre!!


En vanlig dag...



Påsk pyslade lite idag.



Linda tog några härliga bilder i parken i dag XD



Min favorti bild <3



Hade ägg krig idag med brudarna, jag började inte!
Eller??
(jag ser cp ut med skit samma)



Linda har fått horn!!



Sötisar <3

Allt jag behöver

Okej tänkte att jag kanske skulle ta och skriva ett till inlägg, inatt har jag soffan så då tänker jag vara uppe lite längre än vanligt. Jag har träningsvärk! Kan jag ju börja med att säga, har sprungit upp och ner på stan som en idiot i ett par dagar. Men varför sitta inne i skuggan när man kan vara ute i solen? Nu har jag Allt jag behöver med Lina nilson i lurarna. Låten är ganska bra och den stämmer in på mig jävligt bra just nu!





I alla fall så har jag haft några helt underbara dagar men många underbara människor, det var länge sedan jag har haft det så här roligt. Sol och vänner är nog det bästa som finns <3
I alla fall sitter här och tänker på allt jag behöver till lägenheten, ska kolla runt massor på blocket.
Har faktist hittat en soffa, nu ska jag nog in på Janinas sex blogg  http://janinadnr.blogg.se/ 
Har inte varit inne på den än men det ska bli spännande XD Natti


!!Vår!!












Mimmi <3

Idag har jag varit på nta IKEA med farmor och farfar samt farmors vännina.
Det är det tredje störta IKEAT i norden och det var stort!
Hittade massa grejer som jag ville ha och som jag ska köpaXD
Hoppas att jag får mitt star bidrag, håll tummarna för mig!
Sedan bar det iväg ut i stugan och då fikade vi, knäppte även lite kort på våren.
Gick även upp till mimmis grav och gav henne en tyst minut.
Jag har gått upp till mimmis grav i 11 år nu.
Mimmi var mitt först husdjur och var en liten brun hamster.
Hon dog i min famn och jag har nog aldrig gråtit så mycket som jag gjorde då.
Mimmi var min bästa vän, mitt första husdjur.
Vi hade det jätte roligt tillsammans, brukade släppa henne ute på sommrarna i en liten hage.
Jag kommer aldrig glömma hur hon så ut, kommer aldrig glömma dagen vi begravde henne.
Kommer aldrig glömma dagen jag valde henne på zoo nere på stan.
Aldrig glömmer jag första gången hon bet mig för att jag luktade ost.
Jag kommer alltid se henne i sin hamster himmel.
Kommer aldrig glömma något minne som inehåller henne <3

En tår En hisoria Ett mörker

När ingen ser på, så trillar minna tårar. Röda tårar rinner ner för min kind och droppar från min haka. I tårarna speglas mitt förflutna i ett mörker. Mörkret av en själ som är smutsig. Smutsig av ondskan vars fötter vandrar på jorden. Fotstegen ser men inte man hör dom inte man bara känner dom. Men känner dom medan man misshandlas, medan man glömmer. Glömmer bort vad som hände, det blir för mycket. Man faller ner i ondskans hål, man slår i botten. Gud vad rädd jag var i mörkret, helt ensam utan någon. Helt oförmögen att se ljuset, vandrade man i ingenting.

Jag ville inte vara där längre. Kände hur min själ tynade bort allt mer för var minut. Måste börja klättra, måste ta mig upp. Började se ljuset och det blev större än mörkret. När jag kom upp var allt grått, ville inte kunde inte lite på någon annan än mig själv. Även bland människorna kände jag mig ensam. Som om jag var den ända i värden.

Städning...

Okej snart drar jag iväg till lägenheten för att städa, Linda kommer också hon är snäll och hjälper mig. Det går ju mycket fortare när man är två. Tror nog att det kommer att stinka i kylskåpet efter som jag inte har varit där på några veckor. Men det är ju bara att kasta det som har gått ur datumet. Gårdagen gick jätte bra Bella skötte sig exemplariskt, dock så hoppade hon upp till mig några ggr och tredje gången var jag inte beredd så nu har jag ett rivmärke vi tinningen. Och jag vet att det kommer bli ett är för det har dom andra rivmärkena blivit som bus Bella har orsakat. Men så är det att ha djur man blir lite vaneföreställd. På inkallningen så kunde man höra swors då hon stampade av i marken. Min lilla Bella är galet snabb, jag kommer ju inte hinna ifatt henne, så jag kommer få jobba massor på att få henne springa i förväg till rätt hinder XD Så nu ska jag dra iväg till bussen ska se om det finns en ledig tvättid idag..

***********

Okej tänkte bara skriva några rader innan jag hoppar ut, sitter och lyssnar på Fronda och snart ska jag väll förbereda mig för att bege mig till Hässlö. För idag så är det intagningsprovet till Agilityn. Jag börjar faktiskt bli lite nervös, hoppas att båda jag och Bella lyckas med + i kanten. Det har ju varit lite krångligt med lägenhet men jag tror nog att det har löst sig, så nu fattas bara startbidraget så är allt klart. Imorgon ska jag tillbaka till lägenheten ska städa och Linda är snäll å hjälper mig. Jag ska ta badrummet och hon ska damsuga. Det kommer att bli jätte bra XD

Nya bilder

 

 

 

 

 

 

 


Det löser sig till slut

Okej nu sitter jag och kollar på BB, måste bara säga att det känns som om att allt håller på att ordna upp sig. Nu när Oscar har lämnat lägenheten så kommer allt att bli mycket bättre. Hoppas bara att allt klaffar med start bidraget och hävningen av uppsägningen av lägenheten. Oj det blev komplicerat. Sedan Så har jag även klurat ut hur jag löster RAW (OCR) filerna till jpg yay mee känner mig jävligt duktig! Har även färgat mitt blond hår till rött! Nu ska jag ut med Bella för att sedan gå och lägga mig när jag kommer in.

FÖRE






EFTER


Livet suger riktigt hår ibland!

Okej nu sitter jag här igen och skriver i min lilla blogg, lyssnar på min Memorylane i Spotify. Irriterar mig på att det är jag som inte har en lägenhet eller att det är jag som inte kan vara där. Jag vill inte att Bella ska fästa sig vid Oscar mer nu när hon har börjat ignorerar honom. Och jag vill bara strypa honom när jag ser han, bara hans existens går mig på nerverna. Avskyr verkligen folk som tror att dom är bättre än alla andra vilket han tror. Han har till och med erkänt det men om man skulle fråga honom om det nu skulle han har glömt bort det. Efter som att han aldrig kommer ihåg det han säger eller gör, vilket jag tycker är ganska stört. Och nu är det jag som går och pratar med psykolog, det skulle han nog behöva mer. Jag kan i alla fall erkänna när jag behöver hjälp och jag vågar ta emot den också. Bli så irriterad på att han sitter i våran lägenhet själv och jag får dela lägenhet med mamma. Asså jag älskar min mamma men jag saknar min självständighet att bara kunna gå hemma och sjunga. Fan vad livet är orättvist, jag hatar människan som får mig att känna så här! Vet fan inte vad jag ska ta mig till!! Kan inte han bara dra där ifrån! När jag var där sist så råkade han tyvärr vara hemma och jag säger bara en sak. SVINSTIA, det var riktigt äckligt där och man skulle kunna tro att en bom hade slagit ner i vardagsrummet. Och det är april nu det kanske kommer vara så här i två månader till! Kanske längre! Fan vad jag hatar min situation just nu! Varför kan inte bara allt ordna upp sig, jag vill ha mitt egna liv tillbaka, vad har jag gjort för att Förtjäna det här!

Inlägget

Okej nu är det Torsdag och jag har en låååång helg framför mig XD Idag så har det varit lika roligt som alla andra dagar kanske lite roligare ändå.. Efter UNO så sprang jag runt på stan med Linda och Valpen, jag gick in på HM och köpte nagellack, borttagningsmedel och en deo från rexona. Sedan så umgicks vi och skrattade ganska mycket. Vi bar iväg mot centralen för att hämta upp Lindas kompis som var på besök från London. Min buss kom i samma veva men innan vi hann till Centralen höll Linda och jag på att bli på körda vi Central korsningen av en röd bil, vi försökte springa men det skulle ha gått fortare om vi hade promenerat. Tror nog att det var första gången bilföraren såg två elefanter springa över vägen i slow motion. När jag kom hem så gick jag till bovista för att snacka men jag var 10 min förtidigt så jag satte mig ner och njöt av solen, måste ju bara nämna: FAN VAD DET BLÅSER UTE! I alla fall så pratade jag med tjejen på bovista. Tänkte ju att man kanske skulle pressentera sig för att öka chansen att få lägenheten men jag kände min bara dum. Hon tittade på mig som om jag var dum, jag fattar ju att det är fler i samma situation som jag är i. Så jag tyckte att hennes sätt att föra sig var helt onödig man behöver ju faktiskt in dumförklara personer.. Nu sitter jag ju här och skriver samt så lyssnar jag på Eminem. Han är ju bara för bra! Älskar verkligen hans texter! Ska ta och fixa så jag får Spotify i mobilen så jag kan lyssna på alla musik jag har <3 Imorgon kanske jag drar över till farmor och farfar för att se hur dom har det och sedan kanske jag tar en promenad till VBK. Det är ju bra om jag hittar dit och om jag inte har några andra planer så kanske jag ska hitta på något med Linda XD

Lat och bekväm

Okej nu har jag vaknat och jag åkte inte hem i morse. Jag orkade helt enkelt inte bry mig jag ville ju hellre sova ut denna söndag. För varför ska jag bry mig? Jag orkar inte hålla på och irritera mig på små saker, och jag var lite irriterad i går. Så då kan man ju skriva lite tokigt. Men när jag skrev allt det där igår så var jag faktiskt allvarlig men sedan så är jag ju lite var lat och bekväm av mig på morgonen. Och jag hade ingen lust att förstöra min söndag. Nu ska gosa med Bella i soffan <3

Inga luder i min säng tack!

Okej jag vet att man inte ska skriva när man är irriterad men om jag inte gör det kommer jag inte kunna sova. Hela min värd har vänds upp och ner, allt är mycket svårare nu. Men ajg älskar att leva mitt liv så här fritt. Att inte veta och bara leva, jag mår nog alltid lite sämre i förhållanden. Så jag ska inte påbörja några. Oscar och jag bråka som vanligt vi kan nu mera inte vara i samma rum eller jag kan inte var i samma rum som han. Mer irriterade människa får man leta efter, han har en talang att irritera mig utan att göra något det räcker med att han bara finns där. Jo jag är irriterad över att Oscar tar hem en tjej och knullar henne i MIN säng. Om han tar hem någon och dom håller sig till soffan då är jag lugn. Men tanken på att ett luder ligger i minna sängkläder som ligger i min säng. Då blir jag lite galen, så därför åker jag dit och kollar det på den tidiga morgonen skulle ändå hem och hämta lite strumpor och ett par skor så då kan jag lika gärna kolla in bruden. Och om hon ligger där kommer jag kasta ut henne med huvudet före, eller så ringer jag polisen. Men jag vill faktisk helst ta hand om henne själv om så är fallet och jag kommer att vara jätte snäll (A). Men förhoppningsvis så är han inte så dum att han tar med någon ner i min säng, Jag bryr mig inte ett skit om att han tar med någon hem, det är bara så att jag älskar verkligen min säng! Och jag vill inte ha den ner ludrad för då måste jag köpa en ny.. Vill helst inte det då jag redan har värdens skönaste säng. Jag saknar faktiskt min säng jävligt mycket! Önskar jag hade den här... Jag har i alla fall saker att ta tag i imorgon XD MOHAHAHA!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus